Nyheter

Markedsdag lørdag 16. juni!

Velkommen til markedsdag på Bekkestua Lørdag 16. juni!
Denne dagen skjer det masse hos THOMAS LEKER!

-Bli med å gå LEGO “Firewalk” kl 12:00 til kl 13:00 – vinn Lego!

-Kl 11:00 til kl 13:00 kan du prøve Heelys rullesko! Her kan du vinne et par Heelys rullesko!

-Utenfor butikken fra kl 10:00 til kl 17:00 kan du bli med å leke med BRIO tog! Dette blir kjempegøy!

-Fra kl 12:00 til kl 14:00 Kan du bli med å spille det kule spillet “KLASK” og spillet “Dobble”

-Er du heldig så kan du også møte kaninen “Freya” fra Sylvanian Families! Hvorfor ikke ta en selfie med henne?

Vi vil også ha masse gode tilbud denne dagen, så vi gleder oss til å se deg! ♥

Hilsen alle hos THOMAS LEKER!

 

Kanskje du også liker

Lojalitetsappen er her!!

Endelig kan vi tilby alle våre kunder en APP som gir deg mulighet til å få noe tilbake. Med denne appen sparer du poeng hver eneste gang du handler, som deretter kan veksles inn i produkter i vår butikk. I tillegg vil du bli invitert på eksklusive kundekvelder og få spesialrabatter. Appen er tilgjengelig på […]

Nordens største utvalg av Heelys rullesko!

Ja du leste riktig! Vi har nå Nordens største utvalg av Heelys rullesko! Faktisk hele 87 forskjellige modeller i butikken! Her finner du rullesko for enhver smak! Rulleskoene finnes fra størrelse 30 til 43. Vi kan skaffe rullesko helt opp til størrelse 47 🙂  Så er du ute etter kvalitet så er det ingen tvil […]

KJEMPEKULT

Slime Baff er pulveret som på utrolig vis gjør badevannet om til slim! Det er klissete, det er seigt og barna elsker det! Dryss pulveret i vannet og rør rundt. I løpet av noen minutter blir vannet forandret til herlig slim!