Nyheter

Nordens største utvalg av Heelys rullesko!

Ja du leste riktig!

Vi har nå Nordens største utvalg av Heelys rullesko! Faktisk hele 87 forskjellige modeller i butikken! Her finner du rullesko for enhver smak! Rulleskoene finnes fra størrelse 30 til 43. Vi kan skaffe rullesko helt opp til størrelse 47 🙂  Så er du ute etter kvalitet så er det ingen tvil om at Heelys er det desidert beste merket som finnes på markedet!

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel i butikken på Bekkestua!

Kanskje du også liker

BYTTEDAG Panini VM klistremerker

Mangler du noen VM klistremerker i samlingen din? Lørdag 30. juni kl 12:00 er det byttedag hos oss! VELKOMMEN!

Lojalitetsappen er her!!

Endelig kan vi tilby alle våre kunder en APP som gir deg mulighet til å få noe tilbake. Med denne appen sparer du poeng hver eneste gang du handler, som deretter kan veksles inn i produkter i vår butikk. I tillegg vil du bli invitert på eksklusive kundekvelder og få spesialrabatter. Appen er tilgjengelig på […]

Åpningstider sommeren 2018

ÅPNINGSTIDER I SOMMER FREM TIL 5. AUGUST 2018: MANDAG TIL FREDAG: 10:00 TIL 18:00  LØRDAG: 10:00 TIL 16:00