Nyheter

Nordens største utvalg av Heelys rullesko!

Ja du leste riktig!

Vi har nå Nordens største utvalg av Heelys rullesko! Faktisk hele 87 forskjellige modeller i butikken! Her finner du rullesko for enhver smak! Rulleskoene finnes fra størrelse 30 til 43. Vi kan skaffe rullesko helt opp til størrelse 47 🙂  Så er du ute etter kvalitet så er det ingen tvil om at Heelys er det desidert beste merket som finnes på markedet!

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel i butikken på Bekkestua!

Kanskje du også liker

Lojalitetsappen er her!!

Endelig kan vi tilby alle våre kunder en APP som gir deg mulighet til å få noe tilbake. Med denne appen sparer du poeng hver eneste gang du handler, som deretter kan veksles inn i produkter i vår butikk. I tillegg vil du bli invitert på eksklusive kundekvelder og få spesialrabatter. Appen er tilgjengelig på […]

HAMA Perlefest 19. til 24. mars

Nå kan du gjøre et kupp på HAMA perler! Du får en pose med 1000 perler for KUN kr 10,- eller 6 poser for kun kr 50,- Tilbudet varer fra mandag 19. mars til lørdag 24. mars! Vi hos THOMAS LEKER på Bekkestua ønsker deg hjertlig velkommen til en hyggelig handel!

KJEMPEKULT

Slime Baff er pulveret som på utrolig vis gjør badevannet om til slim! Det er klissete, det er seigt og barna elsker det! Dryss pulveret i vannet og rør rundt. I løpet av noen minutter blir vannet forandret til herlig slim!