Nyheter

KJEMPEKULT

Slime Baff er pulveret som på utrolig vis gjør badevannet om til slim!

Det er klissete, det er seigt og barna elsker det! Dryss pulveret i vannet og rør rundt. I løpet av noen minutter blir vannet forandret til herlig slim!

 

Kanskje du også liker

Lojalitetsappen er her!!

Endelig kan vi tilby alle våre kunder en APP som gir deg mulighet til å få noe tilbake. Med denne appen sparer du poeng hver eneste gang du handler, som deretter kan veksles inn i produkter i vår butikk. I tillegg vil du bli invitert på eksklusive kundekvelder og få spesialrabatter. Appen er tilgjengelig på […]

Nordens største utvalg av Heelys rullesko!

Ja du leste riktig! Vi har nå Nordens største utvalg av Heelys rullesko! Faktisk hele 87 forskjellige modeller i butikken! Her finner du rullesko for enhver smak! Rulleskoene finnes fra størrelse 30 til 43. Vi kan skaffe rullesko helt opp til størrelse 47 🙂  Så er du ute etter kvalitet så er det ingen tvil […]

Åpningstider påsken

SKJÆRTORSDAG OG LANGFREDAG: STENGT PÅSKEAFTEN: 10:00 – 15:00 MANDAG 2. PÅSKEDAG: STENGT FRA TIRSDAG 3. APRIL VANLIGE ÅPNINGSTIDER: 10:00 – 19:00 (LØR 10:00 – 17:00)